Metalna polica Flori
regal 75x30x172 pocinčani

Broj polica: 5

Nosivost: 70kg/polica

Dimenzije (ŠxDxV): 75 x 30 x 172

Težina paketa: 10,13kg

Cijena bez PDV-a: 41,60 €

PDV(25%): 10,40 €

Cijena s PDV-om: 52,00 €

Nema na zalihi

IzaberiLista želja

BESPLATNA dostava po cijeloj Hrvatskoj!
Mogućnost plaćanja pouzećem.
Novo, zapakirano

Metalna polica Flori, dimenzije cca 75 x 30 x 172 (H) cm, 5 polica u pojedinačnim visinama, težina cca 10,3 kg, priključna, stabilna, zaštitni poklopci, robusna

Dobar majstor u vlastitom podrumu, garaži ili radionici ima mnogo alata koji mogu činiti čuda. Naravno, i njima je potrebno dovoljno prostora. Sve vrste pomagala i pribora također je potrebno pospremiti, a to nije moguće bez odgovarajućeg prostora za pohranu. Ako je prostor ograničen, u igru ​​dolazi naša vrlo funkcionalna metalna polica Flori!

Ova radionička polica impresionira svojim tankim dimenzijama od cca 75 x 30 x 172 (H) cm. Može se po želji integrirati u mnoge objekte.

Polica je teška oko 10,3 kg i olakšava premještanje. Utični plastični zaštitni kutovi omogućuju da metalna polica sigurno stoji i ne uzrokuje neželjene tragove na podu.

Genijalan oblik i konstrukcija police na utičnicu uključuje funkcionalnu instalaciju od ukupno 5 polica pomoću odgovarajućih metalnih tračnica. Površina je prekrivena čvrstom iveralom veličine cca 74 x 29 x 0,5 (H) cm. Uklanjanje iverice je posebno jednostavno zahvaljujući zakošenim kutovima.

Montaža police bez vijaka je posebno jednostavna. Sastavljanje police traje oko 20 minuta i izgleda sjajno! Za montažu vam je potreban samo gumeni čekić ili čekić i drvena daska. To olakšava postavljanje korak po korak.

Nakon što je polica postavljena, preporučamo da je pričvrstite na zid odgovarajućim tiplima (nisu uključeni) kako bi se stvorila dodatna stabilnost. Ali i bez toga, metalna polica je iznimno stabilna i kruta konstrukcija koja stoji vrlo neovisno zahvaljujući robusnom metalu.

PDV uračunat u cijenu!

Može biti isporučeno s otkupninom po cijeloj Hrvatskoj!
ili osobno preuzimanje u našoj trgovini u Rakitju
5km od Zagreba, autocesta Zg-Bregana izlaz Rakitje

Mogućnost pogrešaka kod unosa teksta, točne podatke i stanje zalihe provjerite kod našeg prodavača na broj
091/648-4800 , za greške kod unosa ne odgovaramo!